M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Sponsors/Donateurs

Een club als METRO Scheveningen kan natuurlijk niet zonder haar sponsors en donateurs. We kunnen een hoop bedenken en willen, maar een hoop bedenken en willen kost ook een hoop geld. Daar kunt u ons bij helpen!

Zoekt u met uw bedrijf nog een mooie vereniging om te sponsoren? Zoek niet verder, want wij zijn de vereniging die bij u hoort.
Wij hebben diverse sponsorpakketten, er is er altijd wel een voor u bij. Klik op de link voor meer informatie over de sponsorpakketten.

Of draag u de Muziekvereniging METRO een warm hart toe? Wordt dan donateur! Mede door uw ondersteuning kunnen wij namelijk blijven investeren in de toekomst van METRO. Voor het minimale bedrag van € 20, – per jaar draag je niet alleen bij aan het succes van METRO vandaag de dag, maar zorg je er ook voor dat METRO in de toekomst succesvol kan blijven.

In 2008 heeft Muziekvereniging METRO een “Club van 100”. Opgericht. Een club van 100 bedrijven en personen die jaarlijks € 100,- doneren aan de vereniging en ons daarmee willen steunen. Wij hopen dat het idee ook u aanspreekt.

Natuurlijk doet u dit niet voor niks, want als u doneert betekent dat dat u:

  • Altijd als één van de eerste op de hoogte bent van het nieuws binnen de vereniging
  • Uitgenodigd wordt voor een aantal verenigingsactiviteiten
  • Gratis (of tegen gereduceerd) tarief toegang krijgt tot onze (donateurs) concerten
  • De digitale nieuwsbrief ontvangt

Mail voor meer informatie of om u aan te melden naar secretaris@metroscheveningen.nl, u kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.


Ja, ik wil graag sponsor/lid club van 100/donateur van METRO worden