M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Taptoe Pijnacker

Op 16 September was voor ons de laatste taptoe van dit jaar. Eerst hebben we ’s ochtends nog een paar marsjes gespeeld in winkelcentrum Leyenburg. Onze vice-tambour-maître Lars zorgde ervoor dat we droog konden staan, zodat we niet met een nat pak naar Pijnacker hoefden te gaan. Toch even lekker om de marsen weer even gespeeld te hebben.

Na het inrukken was het tijd om naar Pijnacker te gaan. In Pijnacker werd er door het winkelend publiek wat raar opgekeken toen er mensen in uniform door het winkelcentrum liepen. We waren er namelijk behoorlijk op tijd. De streetparade werd ondertussen vanwege de regen wat ingekort. Van een klein rondje werd het een kleine 300 meter. Een mooi voorbeeld van een korte streetparade.Na het inspelen mochten we starten met deze streetparade.

Aangekomen op het taptoeterein even een presentatierondje gelopen voor het aanwezige publiek. Wat (helaas in kleine getale) met paraplu’s gewapend tegen de regen langs de kant stond. Na Jong Haaglanden, Vios, Concento en Haaglanden was METRO als 5de aan beurt om onder leiding van Sander de show te laten zien. Zoals het er nu naar uit ziet zou dit de laatste keer Let Me(tro) Entertain You zijn. Dat lieten we goed merken. Vol gas gingen we er in, vastbesloten om een goede show neer te zetten. Dit bleek het publiek te waarderen, want na de show volgende enthousiaste reacties vanuit het publiek. De band zelf was ook in hun nopjes, dus we konden terugkijken op een mooi optreden. Na de finale onder leiding van onze Yuri (tambour-maître van Haaglanden) konden we de korte streetparade weer terug marcheren en genieten van een welverdiend drankje.