M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Nieuws

Voor alles is een eerste keer

Op woensdagavond 25 april was het voor de leden van de showband een speciale avond. Niet alleen was de presentatie van de nieuwe uniformen, maar ook de presentatie van de nieuwe show: Summon The Heroes.
De afgelopen maanden is er door de leden keihard gewerkt om weer een goede nieuwe show neer te zetten en nu mocht de show voor het eerst uitgevoerd worden voor publiek. Hoe mooi is het dat dit dan in gloednieuwe uniformen mag worden gedaan. 

Nieuwe uniformen

Vandaag, 21 april, hebben de leden van de showband hun nieuwe uniform gekregen. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze eruit zien? Woensdagavond 25 april kan je ze voor het eerst bewonderen tijdens de showpresentatie van onze nieuwe show "Sommon the Heroes".

Om 21:00 zal op het sportterein van de Haagse Politie Sport Vereniging in het Zuiderpark de show in première gaan. Daarnaast showen de leden ook voor het eerst het nieuwe uniform. Dit mag je natuurlijk niet missen!
Tot woensdag 25 april bij HPSV (Henriëtte Roland Holstweg, 2533 ST Den Haag)!

Wij hebben u iets te vertellen...

Show- en drumfanfare METRO Scheveningen brengt in 2018 een nieuwe show: Summon the Heroes.

Taptoe Pijnacker

Op 16 September was voor de showband de laatste taptoe van dit jaar. Eerst werd er ’s ochtends nog een paar marsjes gespeeld in winkelcentrum Leyenburg.

Taptoe Valkenburg

Op 12 september mocht de showband op naar Valkenburg (ZH) om daar op de taptoe tijdens de feestweek te spelen. Gedurende de tocht sloten steeds meer kinderen met lampionnen aan wat een vrolijk gezicht gaf.

Gouden medaille op WMC 2017

de gouden WMC plak

Op 30 juli 2017 deed Show- en Drumfanfare METRO Scheveningen mee aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade. In een uitverkocht Parkstad Limburg Stadion behaalden zij een gouden medaille op de marswedstrijden.

De showband speelde twee te beoordelen marsen: ‘Unity and Pride’ van Marcus Kerpershoek en ‘Bravura’ van Charles Edward Duble. De vier-koppige jury beoordeelde het optreden met 81,35 punten en dus goed voor een gouden medaille. De leden en instructie hebben er maanden lang aan gewerkt  om het beste uit het orkest naar boven te halen.

Bevrijdingstaptoe Leiderdorp

Op 7 mei vertrok de showband naar voetbalclub RCL in Leiderdorp om daar op het veld te laten zien wat de leden in hun mars hebben.

Bevrijdingsfestival Vlaardingen

Op 5 mei mocht de showband naar Vlaardingen vertrekken om daar tijdens het bevrijdingsfestival voor de eerste keer dit seizoen de show weer te laten zien.

Klaar voor de start…

Op 22 april mocht de showband voor het eerst weer de straat op dit jaar. De bus bracht de showband voor de seizoensopening naar Koksijde in België waar de lokale horeca een jubileum vierde.