M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Sponsoren

De sponsors helpen onze vereniging uiteraard in financieel opzicht, maar tevens zorgen zij, doordat zij ons blijven steunen, voor een sterke motivatie om het beste uit onszelf te halen. Wij zijn de sponsors dan ook heel dankbaar voor hun gulle giften!


Hoofdsponsoren

Verschoor Bouwservice

Verschoor Bouwservice is een professionele partner voor het totaalonderhoud van vastgoed. De klant staat daarbij centraal. Opdrachtgevers kunnen zich richten op hun kernactiviteiten, want Verschoor Bouwservice neemt hen de zorg voor het vastgoed uit handen.

Verschoor Schilders

Verschoor Schilders is in 1938 opgericht als Schildersbedrijf W. Verschoor. Deze naam staat al jarenlang voor kwaliteit. Binnen- en buitenschilderwerk is nog altijd onze hoofdactiviteit, maar we hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot allround vastgoedonderhoudsbedrijf. Met ruim 50 medewerkers zijn we voornamelijk actief in de Randstad.


Subsponsoren

Inaxtion Group BV

InAxtion biedt haar klanten een unieke dienstverlening die kwaliteit paart aan flexibiliteit. Onze vergaande specialisatie in een samenhangend palet van technische beroepen op VMBO-MBO niveau onderscheidt ons op de markt van uitzendbureaus en detacheerders.

4master Financiële Diensten

4Master Financiële Diensten is gevestigd in Den Haag en een zelfstandig opererend kantoor, voor de regio Haaglanden dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf.

Onze dienstverlening omvat het inrichten en houden van de administratie tot en met het opstellen van de jaarrekening naar voorgeschreven wettelijk model. Daarnaast verzorgen wij diverse fiscale aangiften (omzet-; loon-; inkomstenbelasting) voor u.


Tot onze cliënten behoren eenmanszaken, ZZP’ers, V.O.F.'s en kleinere BV's in de gehele regio Haaglanden.


In onze dienstverlening hechten wij, naast een professionele houding, veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten, waardoor onze dienstverlening efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd.

Ook Partikulieren zijn bij ons van harte welkom.

Laarman ICT

Laarman ICT is een ervaren vakspecialist op het gebied van ICT. Wij zijn in staat uw wensen te vertalen naar concrete ICT-oplossingen en richten ons voornamelijk op het ontwerpen, implementeren en beheren van ICT gerelateerde systemen.

Van het ontwerpen van websites tot aan het beheren van de complete kantoorautomatisering, maar ook voor consultancy kunt u bij ons terecht. Laarman ICT heeft de juiste ervaring in huis om een oplossing te zoeken die aansluit bij uw wensen.

Laarman ICT voor al uw ICT oplossingen.