M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

METRO Concert Band

Sinds 1 mei 2000 is de Concert Band een vaste waarde binnen de Muziekvereniging METRO Scheveningen. Met een andere bezetting en muziekkeuze is zij een volwaardig en succesvol onderdeel van de muziekvereniging geworden. De Concert Band werd opgericht om de leden na (of naast) de Show- & Drumfanfare de gelegenheid te bieden om te musiceren.

De ongeveer 25 leden van de Concert Band repeteren iedere maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur o.l.v. instructeur/dirigent Bram van Velde die ook zorg draagt voor de arrangementen. De bezetting bestaat uit trompetten, trombones, baritons, althoorn, bas, alt-, tenor- en baritonsaxen, gitaar, fluit, klarinet en slagwerk. Het met elkaar musiceren betekent ontspanning en gezelligheid voor de leden en vormt daardoor ook voor anderen een bron van plezier.

De MCB treedt op in verzorgingstehuizen, in winkelcentra en op muziekfestivals. Haar repertoire is voor een breed publiek bedoeld en omvat nummers afkomstig uit musicals en films. Maar ook pop-, rock-, latin-, dans- en big bandmuziek speelt de MCB graag. We kunnen onze repertoire naar aanleiding van de gelegenheid aanpassen. Een optreden van de MCB zorgt voor gezelligheid en vrolijkheid. Menig voetje gaat dan van de vloer.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom! Wil jij het stof weer eens van je instrument blazen of wil je ons gewoon komen versterken? Je bent van harte welkom op maandagavond op onze drumzolder om een partijtje mee te blazen!

Meer informatie?

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij de manager van de Concert Band.
manager-cb@metroscheveningen.nl