M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Nieuws

In Memoriam Jos Boersema

Met groot verdriet deelt Muziekvereniging M.E.T.R.O. Scheveningen mede, dat ons lid Jos Boersema op 9 april 2021 is overleden.
Jos kampte de laatste tijd met gezondheidsklachten, echter ging Jos vanaf 6 april hard achteruit en kwam zijn overlijden onverwachts.

Interview met de cultuurschakel

Fanfare: het wordt hoog tijd dat we het oubollige imago afstoffen. Want dat deze vorm van entertainment topsport is, is niet bij iedereen bekend. De vele trainingsuren, het maken van muziek én een show geven tegelijkertijd, vraagt om behoorlijk wat discipline en professionaliteit. Niet gek dus, dat Lars Lambers met trots al jarenlang muziekvereniging METRO bestuurt. Wij zijn benieuwd: hoe maakt hij show- en marsmuziek meer zichtbaar? En hoe zorgt hij ervoor dat de vereniging aantrekkelijk blijft voor zowel het publiek als de leden?

Nieuw slagwerk voor Show- en drumfanfare METRO Scheveningen

Vanaf het komende optredensseizoen 2020 schitteren de slagwerkers van de show- en drumfanfare METRO Scheveningen tijdens optredens met nieuwe trommen. Na veel uitproberen, van alles bekijken en veel luisteren, is gekozen voor trommen van Southern Percussion . METRO en Southern Percussion gaan hiermee een langdurige samenwerking aan.

Gezocht: Enthousiaste en gemotiveerde exercitie-instructeur

Gezocht: Enthousiaste en gemotiveerde exercitie-instructeur

Muziekvereniging METRO Scheveningen is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde exercitie-instructeur voor de show- en drumfanfare. METRO is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Zo namen wij deel aan o.a.: taptoe Breda, taptoe Delft en de Deutsche Musikparade en behaalden wij gouden medailles op het hoogste niveau van het Wereld Muziek Concours.

4master Financiële Diensten en Muziekvereniging METRO Scheveningen sluiten sponsorovereenkomst!

'Wij zijn verheugd met het sluiten van deze overeenkomst' vertelt de penningmeester. Hij vervolgd: 'Na het ontwikkelen van de sponsorpakketten en het opnieuw starten van de Club van 100, is het mooi dat bedrijven met ons willen samenwerken en ons ondersteunen bij onze doelen en ambities.'

Nieuwe muziekinstrumenten voor Muziekvereniging M.E.T.R.O. dankzij 10.000 euro VriendenLoterij

Groot feest voor Muziekvereniging M.E.T.R.O. De muziekvereniging werd afgelopen woensdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Muziekvereniging M.E.T.R.O. gaat het geld gebruiken om het verouderde instrumentarium te vervangen.

Club van het jaar

Stem op muziekvereniging M.E.T.R.O Scheveningen voor club van het jaar. Het zou natuurlijk fantastisch zijn tijdens ons 65 jarig jubileum.

Iedereen die op ons stemt of heeft gestemd, ontzettend bedankt!

Stemmen kan via onderstaande link en anders op de website clubvanhetjaar.nl, zoek dan naar M.E.T.R.O Scheveningen, gemeente Den Haag, cultuurclub.

https://www.clubvanhetjaar.nl#did7615

METRO Webteam

Kom klaverjassen bij METRO Scheveningen

Aan alle leden, familieleden, supporters en overige belangstellenden van METRO.

Eén van de activiteiten, naast het muziek maken, bij Metro is Klaverjassen.
1 à 2 x per maand wordt er geklaverjast op de Drumzolder.

Waar gaat het om:

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Op 3 januari was de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. Veel leden zijn met of zonder aanhang naar de drumzolder gekomen om elkaar een gelukkig, muzikaal, Nieuwjaar te wensen. Met een gezellige drukte als resultaat.

WMC 2017 Kerkrade

METRO deed ook dit keer weer mee aan het WMC en haalde een gouden medaille met 81,35 punten.

Met dank aan Korpsspot Nederland voor onderstaade video-opname
---------

En natuurlijk hebben we ook een video-opname vanaf de supporterstribune door Remco Schuijff