M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Nieuwe muziekinstrumenten voor Muziekvereniging M.E.T.R.O. dankzij 10.000 euro VriendenLoterij

Groot feest voor Muziekvereniging M.E.T.R.O. De muziekvereniging werd afgelopen woensdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Muziekvereniging M.E.T.R.O. gaat het geld gebruiken om het verouderde instrumentarium te vervangen.

Lars Lambers, voorzitter van Muziekvereniging M.E.T.R.O. Scheveningen: “Geweldig! Deze financiële boost van de VriendenLoterij kunnen wij goed gebruiken. Binnen onze muziekvereniging hebben wij een hoop instrumenten die verouderd zijn en die we echt moeten vervangen. Het is voor de club erg lastig om goede instrumenten te verzamelen. Door beschadigingen of verouderingen worden deze vals. Dan wordt het natuurlijk lastig om in een orkest te spelen. De timing kon dus niet beter. Onze leden zullen nog meer plezier beleven aan het maken van muziek dankzij de nieuwe instrumenten!” 
 
‘Club van de Week’
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: Verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.
De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Bron: De Scheveningsche Courant