M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Op 3 januari was de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. Veel leden zijn met of zonder aanhang naar de drumzolder gekomen om elkaar een gelukkig, muzikaal, Nieuwjaar te wensen. Met een gezellige drukte als resultaat.

Voorzitter Lars nam op een gegeven moment het woord. Eerst werd er terug gekeken op 2017. Een voor de showband gouden jaar door een prachtige prestatie op het WMC en voor de Concert Band een jaar met een mooi optreden op de Pier en een aantal mooie samenwerkingen met andere bands. Na het terugblikken kwam het vooruitkijken. Een mooi muzikaal jaar staat weer op het programma. Er zijn een hoop uitdagingen en er is een hoop ambitie, wat alleen met ieders inzet tot een succes kan worden omgezet. Als iedereen zijn schouders eronder zet moet dat zeker weer lukken.

Helaasis er ook (deels) afscheid genomen van mensen. Deels afscheid, omdat ze niet vertrekken, maar wel bepaalde taken neerleggen. Jaap Bron werd bedankt voor jaren onvoorwaardelijke inzet als manager van de MCB en als bestuurslid. Gelukkig blijft hij wel bariton spelen bij de MCB. Cor Baak werd bedankt voor vele jaren werk als materiaalman. Gelukkig zullen we hem nog vaak zien langskomen. Rob van der Laag heeft de grote trom aan de wilgen moeten hangen. Na deze vele jaren fanatiek bespeeld te hebben heeft hij de keuze moeten maken ermee te stoppen. Hij blijft wel als begeleider bij de showband betrokken.

Als kers op de taart werden de aanwezigen nog getrakteerd op een miniconcert van de saxen van de showband. Zij hadden speciaal voor vanavond een aantal muziekstukken ingestudeerd en brachten deze ten gehore.  Altijd lekker een stukje live muziek.
Het bleef nog lang gezellig rumoerig op de drumzolder.