M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
M.E.T.R.O.
Concert Band
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare
M.E.T.R.O.
Jeugddrumfanfare
Muziekvereniging M.E.T.R.O.
M.E.T.R.O.
Show- en Drumfanfare

juni 2019

Mag ik dan bij jou, op het podium?

Op 30 en 31 mei en 1 juni was METRO Scheveningen een keertje niet te vinden op het taptoeveld of tijdens een streetparade. Nee, de showband was te vinden in het theater. Daar waren we te gast bij Claudia de Breij die met haar theatershow #NU in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag was neergestreken. Een show waarbij Claudia de Breij graag bij de fanfare zou willen spelen. Natuurlijk is dat bij METRO geen probleem en zo werd de show gezamenlijk muzikaal afgesloten met het nummer "Onze Harmonie", een nummer dat je niet snel meer uit je hoofd krijgt. 

Vlaggetjesdag en taptoe Hazerswoude

Op 15 juni 2019 was het weer tijd om de nieuwe haring te verwelkomen tijdens Vlaggetjesdag. Traditiegetrouw hoort hier ook een taptoe bij waarbij METRO ook dit jaar weer aanwezig was. Vooraf werd de finale even doorgenomen in de Lindoduin, altijd leuk met zoveel muzikanten in een kleine hal. Daarna werd gemarcheerd naar het taptoeterrein waar samen met de collega's van DVS, Duindorp, The Hague Highland Pipe Band en Diana Meijer Dance & Show Bizz Academy een mooie taptoe werd gelopen.

Nieuwe muziekinstrumenten voor Muziekvereniging M.E.T.R.O. dankzij 10.000 euro VriendenLoterij

Groot feest voor Muziekvereniging M.E.T.R.O. De muziekvereniging werd afgelopen woensdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Muziekvereniging M.E.T.R.O. gaat het geld gebruiken om het verouderde instrumentarium te vervangen.

Muzikaal dagje

Op 22 juni mocht METRO in Loosduinen aantreden tijdens de taptoe georganiseerd door de HFvM. De muziekverenigingen uit Den Haag mochten hier hun klanken laten horen. Zo ook METRO. De show "Summon the Heroes" werd na de opmars ingezet. Het werd een knus optreden op het ietwat kleine taptoeveld. Iets vaker pas markeren dan normaal, maar al met al werd er een goede show gelopen.